覺唔覺批評其他人唔關心政治/時事既人好撚ON9

128 回覆
49 Like 240 Dislike

唔關心咪唔關心囉
好撚得閒?
生活得好地地
唔陪你地班廢青癲就比人批鬥話人港豬
真係訓撚醒未呀你地
屌你老母
係連登 立場就永遠得一個
無立場=港豬
持連登仔相反立場=五毛
同連登仔同一主場=真勇武
你地班廢青訓撚醒未
屌你老母

駁唔到就講粗口?
蠢人先會不問政事
因為佢連everything is political都唔明
反省下上面句英文咩意思
蠢人

everything is meaningless
你就真係瞓醒未
蠢人先會不問政事
因為佢連everything is political都唔明
反省下上面句英文咩意思
蠢人

循環論證
問你唔關心政治有咩問題你又everything is political
everything is logical呀
蠢人
你就真係瞓醒未

連登仔既級數就係少少論證都比唔到

成班廢柴唔係好撚勇武既咩
其實我好同意樓主
有班人係唔會理
歌仔都有得唱啦

「懶得理 未燒到自己就懶得你,有錢落袋懶得理 個個打機懶得理」

其實真係無問題
到佢地辛辛苦苦供完層幾百萬既樓
支共話為國家發展需要 強制收地 每家賠十萬算啦
敢膽嘰嘰拮拮既 搵國安打佢鑊金 捉去坐幾年黑監獄 充公哂所有財產 等等等等

以上所有野都係冇問題 自己簡既
有人話支共唔會咁做既 支那本身就已經做緊呢套
回歸前 好多野支共唔敢做既
依家做齊啦 時間問題姐

大家可以繼續懶得理 真係無問題 條路你地自己簡
不過到時有事想有人幫就冇啦

懶得理 未燒到自己就懶得你,有錢落袋懶得理 個個打機懶得理
其實我好同意樓主
有班人係唔會理
歌仔都有得唱啦

「懶得理 未燒到自己就懶得你,有錢落袋懶得理 個個打機懶得理」

其實真係無問題
敢膽嘰嘰拮拮既 搵國安打佢鑊金 捉去坐幾年黑監獄 充公哂所有財產 等等等等

依家做齊啦 時間問題姐

所以你話批評其他人班人幾撚ON9?
其實我好同意樓主
有班人係唔會理
歌仔都有得唱啦

其實真係無問題

依家做齊啦 時間問題姐

人地食緊毒藥既都唔驚,我地呢d盡左人道立場 提過就算架啦
都係果句啦「佢要死 你唔比佢死咩」
其實我好同意樓主
有班人係唔會理
歌仔都有得唱啦

其實真係無問題

依家做齊啦 時間問題姐

人地食緊毒藥既都唔驚,我地呢d盡左人道立場 提過就算架啦
都係果句啦「佢要死 你唔比佢死咩」

真係自以為是
係連登 立場就永遠得一個
無立場=港豬
持連登仔相反立場=五毛
同連登仔同一主場=真勇武
你地班廢青訓撚醒未

其他唔講
但持連登仔相反立場=五毛呢個真係冇講錯
你落茶記食個飯要幾錢都關政治事啦

關政治事我認同
但咁又點?
代表唔理就要比你地批鬥?

關政治事我認同
但咁又點?

關政治事我認同
但咁又點?

有咩因果關係?

關心完政治又唔會減價
生活返工讀書家庭已經好撚多野煩
仲要理埋香港民主
啱啊
乜你真係覺得生活得好好地咩
乜你真係覺得生活得好好地咩

你識讀心術?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞